Overdreven vintage persiske tæpper til Boutique-hoteller

Et fem-stjernet boutique-hotel fortjener 5-stjernet interiørdesign. Dette inkluderer alt fra belysning til den bløde møbler til det dekorative tæppe. Et slående, moderne, nødlidende vintage-tæppe kan virkelig ændre et rums udseende, og det er ikke underligt, at vores overdådige vintage-tæpper bliver det mest populære valg til restauranter, hoteller og servicerede lejligheder.


Når det kommer til at dekorere et luksuriøst boutiquehotel med det perfekte vintage-tæppe, ønsker du at afgive den ultimative designerklæring, og valg af et overdreven persisk tæppe kan udføre dette, da de afslutter hotellets indretning perfekt. Det rigtige, nødlidende vintage tæppe kan se perfekt ud i en hotellets lobby, en privat suite og i hotellets hal. De tilføjer en fremragende visuel appel til et værelse og kan fungere godt i både moderne og traditionelle hoteller.


Du kan ikke gå på kompromis med tæppekvalitet, når du dekorerer dit boutiquehotel. Et hotel, uanset størrelse, vil altid se en masse fodtrafik, hvilket betyder, at du også bliver nødt til at tage et mere bevidst valg, når du vælger dine farvede dekorative overdimensionerede tæpper for at sikre, at de holder i lang tid.


Håndlavede vintage overdimensionerede persiske tæpper er tæpper af høj kvalitet, men hvad mere er, de er også nemme at rengøre og vedligeholde, hvilket også betyder, at dine nye designer vintage-tæpper holder dig længere; dette er især takket være det nødlidende tæppe kortere bunke. Disse tunge tæpper forvandler ikke kun et rums look, de hjælper også med at bevare hotellets gulve fra områder med høj trafik, såsom lobbyen, restauranten eller gangen.


Et autentisk vintage overdimensioneret persisk tæppe vil altid være lavet af uld, hvilket betyder, at tæppet vil være blødt, men på samme tid vil det også beholde sin bunke godt.


Der nægter det ikke - et vintage overdimensioneret tæppe er det rigtige og smarte valg til dit hotel. Men hvorfor begrænse bare at dekorere et hotel med et? Et overdreven nødlidende tæppe fungerer godt overalt!

Kontakt ejerne direkte på engelsk via WhatsApp 00306985998888

For at forbedre brugeroplevelsen på vintagecarpets.com bruger vi cookies.

Lær mere