Et persisk, blåt, vintage og håndlavet tæppe perfekt placeret i et soveværelse i en lejlighed

vintage og håndlavet tæppe

Hvis du leder efter bevis på, at du ikke har brug for en indretningsarkitekt for at få dine rum til at se fantastiske ud, så finder du det i disse fotografier. Denne lejlighedsejer valgte vores persiske, blå, vintage og håndlavet tæppe for at tilføje stil, farve og varme til deres soveværelse. Dette vintagetæppe af den højeste kvalitet giver en eksplosion af farve, der virkelig ændrer rummets udseende og stemning.

Det persiske og blå vintagetæppe er blevet omhyggeligt udvalgt til at supplere de neutrale toner i soveværelset og til at tage rumindretning til det næste niveau. Dette nødstedte vintage-tæppe er blevet injiceret med en eksplosion af en rig blå farve i vores omhyggelige overdying proces. Eftersom rummet favoriserer elementer med tekstur fremfor en masse farve, konkurrerer den dristige blå fra vores persiske vintagetæppe ikke om opmærksomheden med de andre designelementer. En ottoman og et par kastepuder i mere afdæmpede toner understreger den dybe blå farve i vintagetæppet, som dermed binder hele rummets indretning sammen.

Eftersom vores tæpper er en fusion af gamle og nye, er de meget alsidige og passer til både traditionel og moderne indretning, ligesom på dette soveværelse, der formår at blande elementer af begge. Vægpanelerne og ottomanen giver en traditionel fornemmelse, imens de lysere trægulve og geometriske sengetæpper er mere moderne. Når kongeblå og hvid parres skaber de som regel en maritim fornemmelse, men i dette tilfælde har ejeren opnået et look, der er mere moderne, elegant og originalt.

Det persiske, blå, vintage og håndlavet tæppe er blevet placeret således, at det smukke blonde sildebensgulv stadig er synligt, hvormed det udlåner noget ekstra varme til det lyse værelse. Dette vintagetæppe er perfekt placeret ved den nedre ende af sengen. Dette gør soveværelset mere interessant og elegant, og på samme tid gør det rummet større. Placeringen skaber en følelse af balance og symmetri i soveværelset. Det er langt mere effektivt at placere et stort tæppe for enden af sengen end at placere mindre tæpper på hver side.

Det er ikke kun et godt designvalg at placere et vintagetæppe for enden af en seng men også en god praktisk beslutning. Vintagetæpper opsamler ikke så meget snavs, og dermed forbliver det hygiejnisk, og det ser rent ud. Det skyldes, at vi omhyggeligt trimmer knytningen i tæppet, hvilket betyder, at det ikke behøver at blive rengjort ligeså ofte som et tykt tæppe. Vores persiske vintagetæpper er komfortable for ejernes fødder og meget holdbare og drøje.


På VintageCarpets.com er vi glade for at være i stand til at dele vores kærlighed til persiske vintagetæpper med hus- og lejlighedsejere over hele verden. Vi er vildt med, at vores glade kunder i dette tilfælde valgte et persisk og blåt vintagetæppe af høj kvalitet til deres soveværelse. Vi føler, at de med garanti har valgt den perfekte størrelse og farve, og at dette vintagetæppe tilføjer et smukt skud personlighed til deres indretning.

Kontakt ejerne direkte på engelsk via WhatsApp 00306985998888

For at forbedre brugeroplevelsen på vintagecarpets.com bruger vi cookies.

Lær mere