råd om dekorasjon av vintage tepper

Når du bestemmer deg for et årgangsteppe til hjemmet ditt, er det få enkle dekorative regler:

Nøytrale farger er de enkleste å kombinere med mønstre som allerede finnes i hjemmet ditt. Disse kan inkludere grå, beige og generelt lysere vintage tepper. De nye vintage teppene vil gjøre et flott sted å være i hjemmet. Nøytrale vintage tepper er veldig enkle å kombinere med andre farger i hjemmet.

Livlige vintage teppefarger er perfekte for de som ønsker å komme med en dristig uttalelse. En god del tanker bør gå inn i fargevalget, men å finne den rette kombinasjonen kan gi spektakulære resultater. Vi anbefaler blå og turkise farger for de varme sommermånedene og de mørkere røde nyanser for de kaldere vinterperioder.

Vintage tepper og lappetepper er en perfekt blanding av klassiske tepper av høy kvalitet med en moderne vri. Av denne grunn pleier vintage tepper å komplimentere alle typer design og uten problemer forbedre forskjellige stiler.

Vintage tepper er den hotteste trenden i teppebransjen, og oftere bruker dekoratører vintage tepper for å pusse opp hjem og bedrifter. Vintage tepper tilbyr en perfekt måte å forynge og gi karakter til et rom uten å bryte banken.

Selv om vintage-tepper kan plasseres eller kombineres med andre tepper, foreslår vi at det blir god plass mellom teppene. Hvis dette ikke er mulig, plasser vintage-tepper nærmere hverandre enn et annet teppe.

Kontakt eierne direkte via WhatsApp 00306985998888

For å forbedre brukeropplevelsen hos Vinatgecarpets bruker vi informasjonskapsler.

Lære mer