Overdyed Tyrkisk turkisblå vintage teppe

Et håndlaget vintage teppe kan forvandles til et vakkert vintageinspirert teppe. Gulvplassen komplimenterer ikke bare hjemmeinnredningen og tilbehøret.

En av de fornøyde kundene våre, som nettopp har kjøpt et vintage stue-teppe, gleder seg. Farget teppet gir en kontrast av farger og får frem de nøytrale tonene på veggene, gulvene og de eksisterende elegante møblene.

Det lyse turkisblå teppet tilfører det ekstra spesielle til denne moderne salongen, og gjør gulvet til et kunstverk i seg selv. De fargerike kasteputene og moderne funksjoner på veggen viser klassiske fargerike tegneserier som er stilige og vakkert overdådige designertepper.

Den geometriske plasseringen av den langstrakte sofaen i L-form. Å legge et preg av farger i et vanlig farget rom gjør hele forskjellen og forbedrer romets atmosfære. Et knallblått vintage-teppe tilfører varme, personlighet og en følelse av unikhet.

Ekstra etterbehandling for å gjøre teppet ditt skiller seg ut mer og passer bedre. Kunden vår fikk det riktig ved å legge til noen få fargede prydflasker på salongbordet - vi elsker det!

Kontakt eierne direkte via WhatsApp 00306985998888

For å forbedre brukeropplevelsen hos Vinatgecarpets bruker vi informasjonskapsler.

Lære mer