Vintage tapijten in het design interieur van een appartement in München.

Vintage Tapijten

Vintage carpets

vintage tapijten in een design woning.

 

Vintage tapijten zijn een populaire keus voor interieurontwerpers, zelfs bij het inrichten van luxueuze appartementen die aan de hoogste standaarden moeten voldoen. Veel van onze klanten zijn interieurontwerpers en architecten die opzoek zijn naar dat beetje extra voor hun project. In deze geweldig ingerichte woning in München voldeed alleen het beste van het beste voor de veeleisende clienten. De vintage tapijten moeten aan de hoogste handgemaakte Perzische kwaliteit standaarden voldoen. Ze moesten ook extra groot zijn om bij de 4 meter lange eetkamertafel te passen. Deze extra grote tapijten zijn tegenwoordig erg moeilijk te vinden.

 

Persian handmade vintage carpet

Een erg lange eetkamertafel vereist een extra groot vintage tapijt om de ruimte te vullen.

 

Het interieurontwerpers team van Esko in Zwitserland heeft voor de vijfde keer voor vintagecarpets.com gekozen. Ze ervaren ons als een betrouwbare partner. We bieden onze hulp bij het vinden van de perfecte tapijten voor hun clienten. Ze belonen ons met deze geweldige foto’s van hun eindresultaten. We zijn zo trots dat we deze met onze klanten en lezers willen delen.

Vintage teppich Munich

Handgemaakt donkergrijs Vintage tapijt onder een eetkamertafel die klaar is om de tand des tijds te weerstaan.

 

Bij vintagecarpets.com handelen we alleen in de hoogste kwaliteit en beste vintage overdyed tapijten. De versleten look in onze vintage tapijten zijn wat onze traditionele tapijten de perfecte gebruikte uitstraling geeft. Onze overdyed tapijten kunnen eenvoudig met alle stijlen meubilair gecombineerd worden. De simpele look van teveel tapijten begint oppervlakkig te worden en zal de tand des tijds niet doorstaan.

vintage teppich

Perzische vintage tapijten moeiteloos gecombineerd met modern meubilair, accentueren de look van het meubilair in uw woning.

 

We zijn dankbaar voor onze groeiende en loyale lijst binnenhuisarchitecten die met ons samenwerken en onze vintage tapijten en website aan hun clienten en vrienden aanraden. We zijn ervan overtuigt dat u ook uw perfecte vintage tapijt in alle mogelijke kleuren zult vinden in onze collectie van ruim 5.000 unieke tapijten.

Mein Mann und ich sind die Besitzer von vintagecarpets.com. Ich bin beschäftige mich mit großer Begeisterung mit der Innenraumausstattung und kümmere mich in unserer Teppichherstellung um alle Fragen rund um das Design der Teppiche. Ich freue mich, meine Ideen, sowie die Erfahrungsberichte und Fotos unserer Kunden auf unserem Blog teilen zu können.

Leave a Reply